UTLEIE

Ledige dager for utleie finner du i kalenderen, klikk her.

Nordlys Misjonssenter er et leirsted som ligger 10 minutters kjøretur fra Sandnes sentrum, like ved det naturskjønne Lutsi-vassdraget. Leirstedet eies og drives av Norges Samemisjon.

VIDEO: Inn i naturen, kort vei fra byen.

Stedet egner seg godt til kurs, leirskole, weekender, konferanser, dagsbesøk og selskaper. Plassen er også godt egnet for opphold og utgangspunkt for å besøke mange av Rogalands flotte attraksjoner som Preikestolen, Kjerag, museer o.l.

Leirplassen har et fint uteareal med lekeplass, fotballbane og grillsted. Det ligger tett ved vann, og vi har 6 kanoer til disposisjon, samt at der ligger flere ved vannet til leie. Lutsivannet er et padle-eldorado.

I en bod ligger redningsvester og årer for kanoene. Tilhengeren brukes til å frakte kanoene fra Nordlys og ned til vannet.

Nordlys Misjonssenter ligger også nær et friareal/naturområde for Sandnes kommune, med flotte naturstier, badeplass og gapahuk. Det er også fine fjellturer i umiddelbar nærhet.

HOVEDBYGGET:

Hovedbygget på Nordlys består av allrom/stue, spisesal, kjøkken og et aktivitetsrom i kjelleren med bordtennis og fotballspill. Hovedbygget har videre et sanitæranlegg bestående av to avdelinger: en for kvinner og en for menn. Begge avdelinger er utstyrt med vasker, vannklosetter og en dusj.

HYTTA:

Øverst i området ligger HYTTA som har enkel standard. Den består av 8 tomannsrom, ett toalett med dusj og en hems.

NYBYGGET:

Nederst i området ligger NYBYGGET, som har 3 etasjer.

1. etg.: 4 soverom med dusj og toalett; til sammen 12 sengeplasser.
2. etg.: 6 soverom med dusj og toalett; til sammen 24 sengeplasser.
3. etg.: møtesal med vedovn, varmepumpe, prosjektor og høyttaler-anlegg.

Det er tilgang med rullestol til 3. etasje via utvendig gangvei. I tillegg inneholder denne etasjen også ett toalett og kjøkken med oppvaskmaskin, induksjons-komfyr og kjøleskap. Der er også en kiosk i 3. etg. med is, brus og div snop. Den kan dere selge fra, etter nærmere avtale.
Vi har også et eget HC-toalett i nybygget, med inngang fra bakkeplan.

Totalt i begge internatbygg er det plass til 59 personer.

All bruk av rusmidler er forbudt. Røyking innendørs er ikke tillatt. Og det er ikke tillatt med husdyr. Oppstår det skade på eiendom, bygning eller inventar, er leietaker pliktig til å melde fra til den ansvarlige for Nordlys Misjonssenter. Leietaker står økonomisk ansvarlig for all slik skade. Leietaker har ansvar for at gjeldende brann-instrukser blir fulgt. Ansvarlig brannleder for leietaker skal gjennomgå sjekklista for brannforebyggende tiltak før, under og etter oppholdet.

Nordlys Misjonssenter har gode naboer som vi ønsker å ha et godt forhold til også i framtiden. Derfor henstilles våre gjester til å vise hensyn og ikke lage unødvendig støy. I henhold til naboloven, forventer vi at våre gjester respekterer at det skal være ro ute fra kl. 23:00. Og det er fint om det også kan være ro til kl. 08:00 om morgenen. Vi ber dere også om å holde vinduene i møtesalen lukket etter kl. 23.00. Så vil vi ønske dere hjertelig velkommen til Nordlys Misjonssenter.

Priser 2023:

Minstepris for utleie er 3000,-

Arrangement 1 dag helg:

Konfirmasjon, bryllup eller selskap av annen art:

 • Hovedbygg (kjøkken, møtesal/festsal og terrasse) 3 500,-
 • Nybygg (kjøkken, møtesal/festsal og grillplass) 3 500,-

Begge byggene har tilgang til egen terrasse. I tillegg kan du benytte lekeplass og fotballbane. Noen ganger kan det være to konfirmasjoner på anlegget samtidig. Ved avbestilling regnes halv pris.

Overnatting uten mat helg:

 • Nybygget 250,- (voksne) 200,- (barn 4-12 år) pr. døgn (med tilgang til hovedbygg)
 • Øverste hytte 180,- (voksne) 100,- (barn 4-12 år) pr. døgn (med tilgang til hovedbygg)

Overnatting uten mat ukedag:

 • Nybygget 225,- (voksne) 175,- (barn 4-12 år) pr. døgn (med tilgang til hovedbygget)
 • Øverste hytte 150 (voksne) 80,- (barn 4-12 år) pr. døgn (med tilgang til hovedbygget)

Minstepris per ukedag 2500,- ved flere dager. Kun en dag 3500,-

Tillegg:

 • Sengetøy 100,-
 • Håndkle 30,-

Vasking:

Leietaker kan velge å vaske selv, eller bestille vasking etter avsluttet leie (se eget punkt i Leiekontrakten).

 • Priser for vasking.
 • Nybygg kr 2 200,-
 • Hovedbygg kr 1 600,-
 • Nybygg, bare 3. etg. Kr 800,-
 • Hytte kr 1000,-
 • Maksimum pris for vasking er uansett kr 3 900-

DOKUMENTER: