UTLEIE

Ledige dager for utleie finner du i kalenderen, klikk her.

Nordlys Misjonssenter er et leirsted som ligger 10 minutters kjøretur fra Sandnes sentrum, like ved det naturskjønne Lutsi-vassdraget. Leirstedet eies og drives av Norges Samemisjon.

VIDEO: Inn i naturen, kort vei fra byen.

Stedet egner seg godt til kurs, leirskole, weekender, konferanser, dagsbesøk og selskaper. Plassen er også godt egnet for opphold og utgangspunkt for å besøke mange av Rogalands flotte attraksjoner som Preikestolen, Kjerag, museer o.l.

Leirplassen har et fint uteareal med lekeplass, fotballbane og grillsted. Det ligger tett ved vann, og vi har 6 kanoer til disposisjon, samt at der ligger flere ved vannet til leie. Lutsivannet er et padle-eldorado.

I en bod ligger redningsvester og årer for kanoene. Tilhengeren brukes til å frakte kanoene fra Nordlys og ned til vannet.

Nordlys Misjonssenter ligger også nær et friareal/naturområde for Sandnes kommune, med flotte naturstier, badeplass og gapahuk. Det er også fine fjellturer i umiddelbar nærhet.

HOVEDBYGGET:

Hovedbygget på Nordlys består av allrom/stue, spisesal, kjøkken og et aktivitetsrom i kjelleren med bordtennis og fotballspill. Hovedbygget har videre et sanitæranlegg bestående av to avdelinger: en for kvinner og en for menn. Begge avdelinger er utstyrt med vasker, vannklosetter og en dusj.

HYTTA:

Øverst i området ligger HYTTA som har enkel standard. Den består av 8 tomannsrom, ett toalett med dusj og en hems.

NYBYGGET:

Nederst i området ligger NYBYGGET, som har 3 etasjer.

1. etg.: 4 soverom med dusj og toalett; til sammen 12 sengeplasser.
2. etg.: 6 soverom med dusj og toalett; til sammen 24 sengeplasser.
3. etg.: møtesal med vedovn, varmepumpe, prosjektor og høyttaler-anlegg.

Det er tilgang med rullestol til 3. etasje via utvendig gangvei. I tillegg inneholder denne etasjen også ett toalett og kjøkken med oppvaskmaskin, induksjons-komfyr og kjøleskap. Der er også en kiosk i 3. etg. med is, brus og div snop. Den kan dere selge fra, etter nærmere avtale.
Vi har også et eget HC-toalett i nybygget, med inngang fra bakkeplan.

Totalt i begge internatbygg er det plass til 59 personer.

All bruk av rusmidler er forbudt. Røyking innendørs er ikke tillatt. Og det er ikke tillatt med husdyr. Oppstår det skade på eiendom, bygning eller inventar, er leietaker pliktig til å melde fra til den ansvarlige for Nordlys Misjonssenter. Leietaker står økonomisk ansvarlig for all slik skade. Leietaker har ansvar for at gjeldende brann-instrukser blir fulgt. Ansvarlig brannleder for leietaker skal gjennomgå sjekklista for brannforebyggende tiltak før, under og etter oppholdet.

Nordlys Misjonssenter har gode naboer som vi ønsker å ha et godt forhold til også i framtiden. Derfor henstilles våre gjester til å vise hensyn og ikke lage unødvendig støy. I henhold til naboloven, forventer vi at våre gjester respekterer at det skal være ro ute fra kl. 23:00. Og det er fint om det også kan være ro til kl. 08:00 om morgenen. Vi ber dere også om å holde vinduene i møtesalen lukket etter kl. 23.00. Så vil vi ønske dere hjertelig velkommen til Nordlys Misjonssenter.

Priser 2024:

OVERNATTING

Det vil alltid være en minimumspris for leie av hele bygningen(e), hvis det er overnattingsgjester kan en pakkepris gjøres, men dette må avtales på forhånd og skrives inn i kontrakten.

Nybygget minimum 3000 pluss:

Voksen: 275,- pr døgn

Barn (4-12 år): 220,- pr døgn

Hytta pluss hovedbygget minimum 3000 pluss:

Voksen: 200,- pr døgn

Barn (4-12 år): 110,- pr døgn

Ved overnatting er bruken av hovedbygget inkludert.

Minstepris for leie av Nordlys: 3300,-pr døgn.

Leie av sengetøy: 110,-

(laken, dyne, dynetrekk, pute og putetrekk)

Leie av håndkle: 35,-

Utvask: Normalt vasker leietakere selv. Dette må gjøres skikkelig ellers kommer et ekstra tillegg i prisen. Priser for vask, se nederst.

DAGSLEIE HELG:

(konfirmasjoner, jubileum, bryllup o.l.)

Nybygget: 3800,-

Hovedbygget: 3800,-

Begge byggene og hele området: 7000,-

Ved leie av et bygg kan det være en annen leietaker samtidig i det andre bygget. Se mer info på hjemmesiden.

DAGSLEIE UKEDAG:

Nybygg: 3000,-

Hovedbygg: 3000,-

Begge byggene og hele området: 5000,-

PRIS FOR VASKING:

Nybygget med sal, rom og kjøkken: 2750,-

Nybygget, kun sal og kjøkken: 1100,-

Hovedbygget med aktivitetsrom, sal og kjøkken 1650,-

Hytta, rom og dusj: 2200,-

KANO-UTLEIE:

Kano 1 døgn: 110,-

Redningsvest: 25,-

Avbestillingsgebyr: 2000,- dersom avbestillingen skjer mindre enn to uker før arrangementet.

DOKUMENTER: